2013-04-21

Förlåt om jag blir kort nu

Veckan som kommer blir intensiv. Det är mycket på jobbet, det är mycket med boken och mycket med rättegången. Jag räknar inte med att hinna skriva så långt eller tänkvärt nån enda dag faktiskt, hoppas ni har överseende om det bara blir filmsnuttar, länktips, särskilt korta fisknamn etc.

Man kan förstås också läsa gamla grejer här som man kanske har missat! Till exempel gårdagens hjärtstoppande historia med lyckligt slut som utspelar sig på Käringön 1972. Huset rekommenderar också Mitt liv i te, Fyra skäl att inte ge pengar till tiggare, Doktor Karmas råd i trafiken eller XKCD-strippen "Tid" – men den måste man titta på varje dag för att fatta hur märklig och häftig den är (det finns en 377 sidor-and-counting lång forumtråd om den här).

Och om inget av det verkar intressant så finns det en massa andra bra bloggar därute! Några av dem under rubriken "Folk jag följs" här till höger, ganska långt ner.

Förresten blir jag på riktigt kortare, fast det är inget jag känner att jag behöver be om ursäkt för. Sånt är livet bara. Jag var 1.66 i min glans dagar, nu mer åt 1.65-hållet.

6 kommentarer:

 1. Kolla vad långt du skrev när du skrev att du skulle bli kort!

  SvaraRadera
 2. Sköt det viktigaste, du, vi klarar oss ganska bra själva. Och håller tummarna!
  Jag blir längre istället för kortare med åren, men det beror nog på att min hållning har förbättrats.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller så blir du helt enkelt längre! I så fall är jag avundsjuk.

   Radera
 3. Låter som en tuff vecka ahead. Lycka till, hoppas allt går så bra det kan.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...